Kenelle Keski-Uudenmaan ympäristöpalkinto 2020

14.01.2020

Onko sinulla ehdokas Keski-Uudenmaan ympäristöpalkinnon 2020 saajaksi? Tänä vuonna tahdomme palkita yrityksen tai yhteisön, joka on edistänyt toiminnassaan ympäristökasvatusta. Ympäristökasvatus tukee elinikäistä oppimisprosessia, jonka tavoitteena on kasvattaa tulevia sukupolvia ympäristövastuullisuuteen ja kestävään elämäntapaan.

Vuosittaisella huomionosoituksellaan Keski-Uudenmaan ympäristölautakunta haluaa kannustaa eri tahoja ympäristön kannalta esimerkilliseen ja ansiokkaaseen toimintaan. Palkinnon myöntämisen yleisiä perusteita ovat:

  1. Ympäristöpalkinnon saajan tulee olla Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä tai Tuusulassa toimiva yritys, yhdistys, yhteisö tai yksityinen henkilö.  
  2. Palkinto on tarkoitettu tunnustukseksi ympäristönsuojelua edistävästä toiminnasta. 
  3. Saaja on esimerkkinä muille alalla toimiville.

Ehdotuksia vuoden 2020 Keski-Uudenmaan ympäristöpalkinnon saajaksi voivat tehdä kaikki yritykset, yhdistykset, yhteisöt ja yksityiset kansalaiset. Ehdotukset tulee perustella.

Toivomme ehdotusten olevan käytössämme viimeistään 24.2.2020, osoite Keski-Uudenmaan ympäristökeskus, PL 60, 04301 Tuusula tai yaktoimisto(at)tuusula.fi.

Takaisin