Kenelle Keski-Uudenmaan ympäristöpalkinto 2018?

10.01.2018

Onko sinulla ehdokas Keski-Uudenmaan ympäristöpalkinnon 2018 saajaksi? Tänä vuonna tahdomme palkita henkilön, yhdistyksen, yrityksen tai yhteisön, joka edistää toiminnallaan luonnonsuojelua.

Luonnonsuojelu voi koskea lajiston tai lajien elinympäristöjen suojelemiseksi tehtyä tutkimusta, opetusta, valistusta tai muuta työtä ja toimintaa. Näitä voivat olla esimerkiksi erilaiset lajistoseurannat, huomionarvoisten lajien elinympäristöjen kunnostamistoimenpiteet tai muut konkreettiset toimenpiteet alueiden suojelun edistämiseksi. 

Vuosittaisella huomionosoituksellaan Keski-Uudenmaan ympäristölautakunta haluaa kannustaa eri tahoja ympäristön kannalta esimerkilliseen ja ansiokkaaseen toimintaan.

Palkinnon myöntämisen yleisiä perusteita ovat:
1. Ympäristöpalkinnon saajan tulee olla Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä tai Tuusulassa toimiva yritys, yhdistys, yhteisö tai yksityinen henkilö.
2. Palkinto on tarkoitettu tunnustukseksi luonnon- ja ympäristönsuojelua edistävästä toiminnasta. 
3. Saaja on esimerkkinä muille alalla toimiville.

Ehdotuksia vuoden 2018 Keski-Uudenmaan ympäristöpalkinnon saajaksi voivat tehdä kaikki yritykset, yhteisöt ja yksityiset kansalaiset. Ehdotukset tulee perustella. Toivomme ehdotusten olevan käytössämme viimeistään 16.2.2018, osoite Keski-Uudenmaan ympäristökeskus, PL 60, 04301 Tuusula tai yaktoimisto (at) tuusula.fi.

Takaisin