Kenelle Keski-Uudenmaan ympäristöpalkinto 2017?

17.03.2017

Onko sinulla ehdokas Keski-Uudenmaan ympäristöpalkinnon 2017 saajaksi? Tänä vuonna tahdomme palkita yrityksen tai yhteisön, joka on edistänyt toiminnassaan maatalouden vesien- ja ympäristönhoitotoimenpiteitä.

Vuosittaisella huomionosoituksellaan Keski-Uudenmaan ympäristölautakunta haluaa kannustaa eri tahoja ympäristön kannalta esimerkilliseen ja ansiokkaaseen toimintaan. Palkinnon myöntämisen yleisiä perusteita ovat:

  1. Ympäristöpalkinnon saajan tulee olla Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä tai Tuusulassa toimiva yritys tai yhteisö.
  2. Palkinto on tarkoitettu tunnustukseksi ympäristönsuojelua edistävästä toiminnasta. 
  3. Saaja on esimerkkinä muille alalla toimiville.

Ehdotuksia vuoden 2017 Keski-Uudenmaan ympäristöpalkinnon saajaksi voivat tehdä kaikki yritykset, yhteisöt ja yksityiset kansalaiset. Ehdotukset tulee perustella. Maatalouden vesien- ja ympäristönhoitotoimenpiteiden todentamiseksi pyydämme esittämään suunnitelmat ja toteutuneet toimenpiteet. 

Toivomme ehdotusten olevan käytössämme viimeistään 18.4.2017, osoite Keski-Uudenmaan ympäristökeskus, PL 60, 04301 Tuusula tai yaktoimisto (at) tuusula.fi.

KESKI-UUDENMAAN YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA

 Pelto ja traktori

Takaisin